Támogatás hátrányos élethelyzetű családoknak

Társaságunk, a TOM-FERR Zrt. a társadalmi felelősségvállalás jegyében, az advent közeledtével – hasonlóan a korábbi időszakhoz – az idei évben is támogat hátrányos élethelyzetű családokat. A hozzánk érkező felkérések közül ezúttal az egyik választásunk a tatai ételosztás támogatása volt. Idén Tata Város Önkormányzata és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Tatai Csoportja együttműködve hirdetett ételosztást, melyhez Társaságunk is jelentős összeggel járult hozzá.
Az ételosztás Tatán, a Magyary Zoltán Művelődési Központ előterében kerül megtartásra 2022.december 3-tól 2023.január végéig, szombatonként. A tél beköszöntével, a téli időszak megnövekedett kiadásai miatt az étel az, ami azonnali, kézzelfogható támogatást jelent a segítségre szorulók számára.

Kiválóan Vezetett Vállalatok

Társaságunk, a TOM-FERR Zrt. 2022-ben elnyerte a Best Managed Companies – Kiválóan Vezetett Vállalatok minősítést, melyet a Deloitte Private indított el idén elsőként Magyarországon. Maga a program több évtizede fut nemzetközi szinten és a célja, hogy támogassák és elismerjék a hazai tulajdonú és irányítású magánvállalatokat. A díjátadó eseményére november 17-én került sor a Szépművészeti Múzeumban, ahol kihirdetésre került a minősítést elnyerő cégek listája, melyen Társaságunkat többek között Laczkó Oszkár vezérigazgató, alapító és többségi tulajdonos, illetve Király Judit gazdasági igazgató képviselte.
A díj elnyeréséhez a programon belül egy pályázati anyagot kellett elkészíteni, melyet egy független szakmai zsűri értékelt. Tagja volt a Budapesti Értéktőzsde Zrt. vezérigazgatója, a Budapesti Gazdasági Egyetem, Pénzügyi és Számviteli Kar dékánja, az OTP igazgatósági tagja és vezérigazgató-helyettese, az MNB közgazdasági elemzésekért és versenyképességért felelős ügyvezető igazgatója, valamint az MGYOSZ alelnöke.
A díj elnyeréséhez a TOM-FERR Zrt. minden munkavállalójának sikeres munkájára szükség volt, melyet ezúton is köszönünk!

MAGYAR MULTI PROGRAM

2022.október 12-én az a megtiszteltetés érte cégünket, hogy részt vehettünk Budapesten a Magyar Multi Program oklevélátadó ünnepségén, ahol 81 cég közül Társaságunkat, a TOM-FERR Zrt. is díjazták.
A sajtónyilvános oklevélátadó ünnepség célja az volt, hogy a nagyközönség előtt is elismerést kapjanak azon kiemelt potenciállal rendelkező vállalkozások, akik a Magyar Multi Program nyertesei.
Társaságunk a pályázaton idén tavasszal nyert, mellyel két irányban fejlesztjük tevékenységünket. Egyrészt előtérbe helyezve a megújuló zöld energiát, aminek keretén belül tatai telephelyünkön két gyártócsarnokunk napelemmel állítja elő 2023-tól az infrastruktúrát és termelést kiszolgáló energiát. Másik irány a CNC technológiánk további fejlesztése, melyhez kapcsolódóan az IPAR 4.0. követelményeinek is megfelelő gyártógépek kerülnek beszerzésre.
Társaságunk köszönettel tartozik Magyarország Kormányzatának, az illetékes minisztériumoknak és kapcsolódó érintett szerveknek a pályázat kiírásáért, annak zökkenőmentes elbírálásáért. A kormányzati támogatás nélkül KKV-ként lényegesen nehezebben tudnánk versenyképesek lenni a nemzetközi piacon. Az elnyert támogatás nagyban segíti cégünket a fejlett technológiák alkalmazásában, a zöld energia hasznosításában és új munkahelyek teremtésében.

GDPR

A TOM-FERR Zrt. aktuális Adatvédelmi és Adatbiztonsági Szabályzata az alábbi linket érhető el: GDPR

GINOP 1.2.1-14-2014-00744

Cégünk, a TOM-FERR Zrt. a GINKep Tom-Ferr 2017-02OP 1.2.1-14-2014-00744-es azonosítójú projectjével 56 millió forint összegű (45%-os támogatási intenzitás) vissza nem térítendő támogatást nyert.

A project fő célja technológiafejlesztés és kapacitásbővítés volt a  tatai üzemcsarnokban. Ennek keretén belül 1 csővégmegmunkáló célgép, 1 CNC csőhajlító, illetve 1 db kompresszor került be a gyártási folyamatokba. Az első gép 2015. októberében, az utolsót 2016.április végi dátummal telepítettük. A gépeken az alkatrészgyártás azóta folyamatos, hogy maximálisan kielégítsük megbízóink igényeit.

GINOP 1.2.1-15-2015-00055

Cégünk, a TOM-FERR Zrt. a GINOP 1.2.1-15-2015-00055-ös azonosítójú kép Tom-Ferrprojectjével 63,05 millió forint összegű (45%-os támogatási intenzitás) vissza nem térítendő támogatást nyert a a TOM-FERR Zrt. A project fő célja termelési kapacitásbővítés magasabb hozzáadott értékű termékek előállítása érdekében a tatai üzemcsarnokban. Ennek keretén belül 2 célgép (peremező és szűkítő) illetve egy BC80 megmunkáló központ beszerzése és telepítése történt meg. Az első gépet 2015. októberében, az utolsót 2016.május 20-i dátummal telepítettük. A gépeken az alkatrészgyártás  már folyamatos, hogy maximálisan kielégítsük megbízóink igényeit.

GINOP 1.3.1-15-2015-00050

kép 1.3.1Cégünk, a TOM-FERR Zrt. a GINOP 1.3.1-15-2015-00050-es azonosítójú projectjével 4,61 millió forint összegű (50%-os támogatási intenzitás) vissza nem térítendő támogatást nyert a a TOM-FERR Zrt. külpiaci terjeszkedésének elősegítésére nyugat-európai, elsődlegesen a németországi régióban. Ennek keretén belül két nemzetközi, autóipari kiállításon vettünk részt Stuttgartban és Frankfurtban. A cél: külpiaci megjelenésünk erősítésével olyan, elsődlegesen autóipari cégek partnerségének elnyerése, ahol beszállítóként bizonyíthatjuk alkalmasságunkat.  Az első kiállítás 2015.09.15-én kezdődött, második kiállítás 216. június elején fejeződött be, a megszerzett üzleti kapcsolatokat már kamatoztatni tudtuk.

MEBIR bevezetése

CertUnion-Tanúsítvány

Cégünk, a TOM-FERR Zrt. a csepeli székhelyén, illetve tatai telephelyén egyaránt, munkahelyi egészségvédelem és biztonságirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ 28001:2008 (BS OHSAS 18001:2007) szabvány követelménynek.