ESG ÁTVILÁGÍTÁS 2023

 

 

A projekt keretében sor került a vállalat ESG szempontú fejlesztésére a működés ESG szempontú átvilágításával, a vállalat érdekelt feleinek beazonosításával, a lényeges ESG témák meghatározásával, a vállalat első ESG stratégiájának, valamint ESG jelentésének elkészítésével.

 

 

Zöld és Megújuló energia

 

 

Az egyre növekvő termelési kapacitásokkal párhuzamosan a működési költségek mérséklése és optimalizálása is szükséges a versenyképesség érdekében, ezért a vállalat a csőgyár és az autóalkatrész üzem gyáregységek tetőfelületeire napelemrendszert és az autóipari alkatrészgyártó üzletág napelemrendszeréhez kapcsolódóan transzformátor berendezés telepítését tervezte. A gyáregységek egymás mellett, két különálló épületben találhatók, mindkettő tetőszerkezetére az épülethez kapcsolódóan önálló napelemrendszer került telepítésre.

FIMI Drone Camera

 

 

2022. november végére a Társaság csepeli székhelyén mind a csarnokokban, mind az irodákban, továbbá a kommunális helyiségekben a fűtés és melegvíz előállítását hőszivattyúk segítségével oldja meg.

Cégünk kultúrájában fontos a fenntarthatóság, így első mérföldkőként léptük meg a világításkorszerűsítést a zöldenergia felhasználás területén. Ennek megfelelően tatai és csepeli telephelyeinken a kültéri világítás ledes cseréjére került sor.

 


Autóipari gyáregység

 


Budapesti nagykereskedés

 

 

Vállalati társadalmi felelősségvállalás (CSR)

 

Tata Város Önkormányzatához csatlakozva 2023. Július 1. napjától a TOM-FERR Kereskedelmi és Szolgáltató Zrt. Lett a tatai Vívó Sport Egyesület névadó szponzora. A Magyarország szívében található Tata mindig is fontos hely volt cégünk számára. Nem csak a két termelési létesítményünknek szempontjából meghatározó hely, hanem maga a tati közösség is közel áll cégünk szívéhez. Emiatt döntöttünk úgy, hogy a következő 4 évben támogatjuk a Tatai Vívóklubot (Tata VSE). Ezúton szeretnénk sok sikert kívánni feltörekvő csillagunknak, Kun Annának, aki részt vesz a 2024-es párizsi olimpián.

 

 

Ahogy korábban hírt adtunk róla, a Tom-Ferr Zrt. lett a tatai Vívó Sportegyesület névadó szponzora.

A krakkói Európa Játékokon az egyesület kiváló párbajtőrözője, Kun Anna végzett a dobogó harmadik fokán, melyet a 6. helyezés követett a milánói világbajnokságon női párbajtőr egyéniben!

Ez úton is gratulálunk!